Wie zijn wij?

Francis Hessel en Sofie Devooght zijn een jong en dynamisch kopppel, die het aandurven om hun eigen rouwcentrum op te starten in Ieper. Op 1 juli namen zij de zaak "Begrafenissen Druant" over die in de loop der jaren in Ieper een gevestigde waarde was geworden!

Over ons

Eerbied, aandacht en in alle sereniteit afscheid kunnen nemen van de overledene komen bij ons op de eerste plaats.   

De confrontatie met het overlijden van een dierbare bezorgt vele nabestaanden een onwennig gevoel.  Voor vele mensen staat het betreden van een funerarium gelijk met een koele, onaangename en rouwende ruimte binnenstappen.

Aan het interieur van het funerarium werd dan ook heel veel aandacht besteed, daar wij de bezoekers een huiselijk gevoel willen meegeven. De kamers geven door de aanwezigheid van indirecte verlichting een sfeervol onthaal. 

Wij kozen ook bewust voor lichte kleuren en de houtafwerking op de muren, zodat een warme sfeer wordt gecreëerd.  Door in iedere rouwkamer een aantal serene kaarsjes, een foto van de overledene (indien gewenst) en een aangepast, fris bloemenboeket te plaatsen, geven we ieder kamer een eigen toets. Door de rouwkamers niet te beladen met overbodige details, creëert dit bij de bezoeker een gevoel van rust en krijgt de overledene alle aandacht die hij of zij verdient.  

Wat kunnen wij voor U doen?

  • Nieuw funerarium
  • Discrete en verzorgde begeleiding
  • Verzorgen van rouwdrukwerk
  • Dag en nacht tot uw dienst

Eerbied, aandacht en in alle sereniteit afscheid kunnen nemen van de overledene komen bij ons op de eerste plaats.

Trefwoorden

Rouwcentrum Hessel BVBA Begrafenisondernemingen Ieper West-Vlaanderen Vlaanderen begrafenisondeneming, begrafenisondernemer, begrafenisondernemers, uitvaartcentrum, uitvaartcentra, begrafenissen, begrafenis, begravenisondernemer, uitvaartverzorging, begrafenisonderneming, begrafenis, begrafenisondernemingen, begrafenissen.

Regio's

Leisele - Lo-Reninge - Renige - Oostvleteren - Stavele - Roesbrugge-Harine - Vleteren - Westvleteren - Proven - Watou - Poperinge - Woesten - Elverdinge - Boezinge - Poelkapelle - Langemark-Poelkapelle - Langemark - Ieper - Vlamertinge - Dikkebus - Reningelst - Westouter - Loker - Dranouter - Nieuwkerke - Kemmel - Heuvelland - Wulvergem - Mesen - Zillebeke

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
48121620244
MAA 14:30-19:00
DIN 14:30-19:00
WOE 14:30-19:00
DON 14:30-19:00
VRI 14:30-19:00
ZAT 14:30-17:00
ZON
 Bereken route

 

Rouwcentrum Hessel in Ieper, uw begrafenisondernemer in de regio voor een sereen afscheid